Benvingude al Grup Meetup de Tecnologia Solidària

Estem buscant persones compromeses de diferents àmbits tecnològics per unir-se al nostre equip com a organitzadors al Grup de Meetup Tecnologia Solidària.

Si tens passió per la tecnologia i un compromís amb el canvi social, aquesta és la teva oportunitat per formar part d’una comunitat que aspira a ser un referent per a les entitats de l’Economia Social i Solidària.

Qui Som?

Som Pep i Javier, dos professionals amb experiència en tecnologies de la informació, part de l’equip de SinergiaCRM, i un compromís ferm amb els valors de l’economia social: equitat, transparència, i responsabilitat social.

El nostre objectiu és ser un grup de referència que ajuda les entitats de la ESS a aprofitar la tecnologia per a millorar les seves operacions, augmentar la seva eficiència i amplificar el seu impacte social.

Què Tenim?

 • Espai de Trobada: Comptem amb lloc per a les nostres reunions, fins ara n’hem fet al Canòdrom de Barcelona i a Torre Jussana.
 • Suport Econòmic per dinamitzar les trobades: Gràcies al nostre patrocinador, Webempresa (Comunitat Mautic), que facilita aquestes meetups.
 • Comunitat en Creixement: Som un Grup actiu de 127 membres actualment i desitgem construir una comunitat inclusiva i diversa que promogui la tecnologia com a eina de transformació social.
 • Difusió per part de Torre Jussana, butlletins, xarxes socials i altres agents del sector de ESS.

Què Busquem?

Desitgem ampliar el nostre equip d’organitzadors a un mínim de 3 persones, idealment ser 5 en total, amb especialistes en els següents àmbits:

 1. CRM i Automatitzacions
 2. Intel·ligència Artificial Open Source
 3. ERP i Gestió de Processos
 4. Desenvolupament Web i CMS
 5. Analítica Web i BI
 6. Software Lliure i Desenvolupament Sostenible
 7. Accessibilitat Web i UX/UI
 8. Legalitat a l’entorn online
 9. Participació democràtica digital

Què t’oferim?

 • Lideratge i Visibilitat: Destaca com a líder en la teva especialitat dins de la comunitat de la ESS, cada organitzador liderarà una temàtica dins del grup.
 • Desenvolupament Personal i Professional: Aprèn, creix i comparteix el teu coneixement amb la comunitat.
 • Oportunitats de Col·laboració: Connecta amb altres professionals que comparteixen els teus valors i interessos per generar sinèrgies positives.

Com Sumar-te?

Si tens interès i creus que encaixes en aquest perfil, ens encantaria saber més de tu.

Contacta amb nosaltres a través de WhatsApp i parlem! 😃

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad